Healing

Denne dejlige farvemeditation vil revitalisere dig og balancere dine chakre

Læs mere: Farvemeditation

solnedgang_thumb1

Healing er tilførsel af livsenergi til det fysiske legeme og det elektromagnetiske felt, auraen. Alt i universet består af energi, i mere eller mindre fast form. For at vi kan føle os veltilpas og raske, er det nødvendigt at alle vores legemer er i balance. Det er de desværre meget sjældent. Årsager som stress, sorg, negative tanker og energier bringer os ud af balance, vi mister vores livsenergi, og så bliver vi syge. Alle har adgang til de Universelle Healende Energier.

Læs mere: Om Healing

Selvhealing_thumb

Selvhealing er meget vigtigt for os, og det bedste redskab vi har til at holde os sunde og raske. Kosten spiller selvfølgelig også ind her, da det er det kroppen opbygges af, så vær meget kritisk med hvad du spiser og drikker. Foretag gerne denne selvhealing morgen og aften. Du kan gøre det i din seng inden du lægger dig til at sove, og om morgenen når du vågner.

Jeg mærker selv stor forskel når jeg gør det. Jeg sover bedrer og får mere ro i kroppen.

Læs mere: Guide til Selvhealing

de_hvide_duer_thumb1

Denne visualisering kan bruges til cancer-patienter, men kan også ændres så den passer lige til det du har brug for. Vores tanker er så stærke, og de er i stand til at hjælpe kroppen med at helbrede sig selv.

Sådan som vi tænker - sådan bliver det. Derfor er det så nødvendigt med positive og kærlige tanker.

Læs mere: De Hvide Duer

det gyldne lys_thumb1Her er en meget stærk øvelse som du kan have stor gavn af i din hverdag. Ved bevidst at oplyse dine celler med Gyldent Lys, styrkes hele din krop, sind, immunsystem og aura. Du kan gøre det så tit du vil.

 

Læs mere: Det Gyldne Lys

higher-self-medicine_thumbAlt i Universet er energi i mere eller mindre fast form. Jo finere energien er jo mere åndelig er den, og jo fastere og tungere energien er, jo mere fysisk er den. Al energi kan ændres, og det er kun vores tanker der sætter grænserne.

 

Læs mere: Higher Self Medicine

fjern-smerter_Smerter kan hurtigt forsvinde når vi bliver bevidste om årsagen og bearbejder den, og det er det denne lille fortælling fra "Den Tiend Indsigt" af James Redfield handler om.

 

 

 

Læs mere: Behandling af smerter

 

mine-dygtige-elever_thumbJeg behandler og underviser ikke selv mere, men har undervist siden 1991 og uddannet mange Healere, Reiki-healere, Repressionsterapeuter og Tarotlæggere. Du er dog meget velkommen til at maile eller ringe til mig, hvis du har spørgsmål.

Flere af mine elever arbejder som professionelle behandlere og er meget dygtige.

Læs mere: Mine dygtige elever