Andet

five-chapters_thumbMange gentager de samme uhensigtshæssige ting igen og igen, og kan ikke forstå at de møder modstand. Hvis man kender lidt til de Universelle Love, vil man vide at denne modstand vil blive kraftigere indtil man indser hvad det er man skal ændre - og ændrer det. Det handler denne lille biografi om

 

Læs mere: En Biografi i fem Kapitler

velsignelsens_kunst_thumb1Når du vågner om morgenen, så velsign dagen, for den er allerede fuld af usynlige goder, som din velsignelse vil tiltrække. For det at velsigne, er at vedkende sig de grænseløse goder som er indstøbt i Universets sammensætning, og som venter på hver og en af os.

Når du passerer folk på gaden, er blandt dem i bussen, på din arbejdsplads, i biografen, ja – overalt, så velsign dem. Den fred der er i din velsignelse,vil følge dem på deres vej og være et lys for dem.

Når du møder folk og taler med dem, velsign dem med sundhed, deres arbejde, deres glæde, deres forhold til Universet, til dem selv og til andre. Velsign dem med overflod og god økonomi. Velsign dem på alle tænkelige måder, for sådanne velsignelser sår frø af healing, som en dag vil vokse op og blomstre på de mest ufrugtbare steder i dit liv.

Læs mere: Velsignelsens kunst

jordens-pulsslag-foroeges_thumb
Oftere og oftere påstår mennesker at tiden går hurtigere. Vi hører mennesker udtrykke sig om at, ”Jeg synes aldrig at jeg har nok tid til at få noget gjort mere” eller ”hvor er tiden blevet af”. Tiden flyver virkeligt hurtigere end nogen sinde, og der er en videnskabelig argumentation for hvorfor tiden går hurtigere. Der er også et antal årsager til at vi forandrer os så hurtigt, og det relaterer alt sammen til det at tiden går hurtigere. Mennesker er blevet mere bevidst opmærksomme, og mennesker er blevet draget mod spiritualitet og personlig udvikling, i et større antal end nogensinde. Hvorfor sker dette?

Læs mere: Jordens pulsslag forøges

at-blive-sin-egen-bedste-ven_thumb

De fleste mennesker søger lykken uden for sig selv – flere penge, et bedre arbejde, mere sex – men der er ingen virkelig tilfredsstillelse hvis den ikke kommer indefra.

Når nogen mennesker ser ind i sig selv, så kan de ikke lide hvad de ser. Deres utilfredshed med sig selv og deres selvhad kan være tilsløret af uimodståelig trang til perfektionisme, kritik af sig selv og andre, eller flugt fra sig selv ved anvendelse af alkohol, stoffer, TV, etc.

 

Læs mere: At blive sin egen bedste ven

dna_kan_udbedre_sig_selv_thumb1

Nedenfor er 3 forbavsende forsøg med DNA, hvilket beviser, at DNA kan heale sig selv, alt efter ”følelserne” fra den individuelle, som beskrevet for nylig af Gregg Braden. I hans seneste program med titlen Healing hjerter/Healing Nationer: Videnskaben om fred og bønnens kraft, gjorde Greg Braden rede for hvordan vi i fortiden mistede umådelige mængder af informationer fra de gamle spirituelle traditioner (da biblioteket i Alexandria brændte, mistede vi mindst 532.000 dokumenter), og at der kan være informationer i disse traditioner hvilket kunne hjælpe os til at forstå nogle af videnskabens mysterier.

 

I den forbindelse rapporterede han om 3 meget interessante forsøg. Gregg Braden begyndte som videnskabsmand og ingeniør før han begyndte at beskæftige sig med disse store spørgsmål.

Læs mere: DNA kan udbedre sig selv med ”følelser”.