Energiskift

Tidsporten

Jorden befinder sig midt i et meget kraftigt frekvens-skift,  på vej op i den 5.Dimension. Det går ikke stille for sig, og det mærker vi både på naturen og i vores egen krop, hvor der renses ud og ændres. Indtil nu har vores legemer været kulstofbaseret, men nu skal de ændres til silicium og vores DNA system skal ændres fra at have været 2-strenget til 12-strenget. Disse ændringer foregår ved det vi kalder energiskift

Læs mere: Generelt om Energiskift

A transmutation is the act of being transmuted or changed or altered in form, appearance, nature to a higher form. transmutation is the internal change going on inside the body that puts together the combination of parts or chemical elements, groups or simpler compounds or by the degradation of a complex compound so as to form a whole new combination. During mutation, this new combination may be constructed by the body from diverse conceptions into a coherent whole body that may be different from previous bodies. 

Læs mere: Body Changes

ascension symp_thumb

Ascension processen har mange "mærkelige" symptomer som mærkes både i kroppen og sindet. Da de kan være temmelig voldsomme, kan det til tider skabe en del angst for hvad det er der sker. Grundet Jordens opstigning skal alt op i en højere frekvens, så både vi og Jorden gennemgår en transformations-proces, hvor cellevibrationen hele tiden forhøjes. Hjerte chakret skal åbnes og udvikles for at kunne tage løftet op, og det egoistiske ego skal slippes. For at komme lettere gennem processen kan du også læse "Opstignings-checklisten" på denne side.
Selvom det kan være ubehageligt er det ganske ufarligt.

 

 

Læs mere: Ascension Symptomer

hojnelse-af-dine-energier_thumbHvordan kan vi bedst selv arbejde med til at forhøje vores energier, så vi udvikler os hurtigere og undgår at symptomerne på energiskift bliver alt for voldsomme. Efter at have læst James Redfields vidunderlige bog "The Secret of Shambhala, oversatte jeg dette udpluk fra bogen.......

 

Læs mere: Højnelse af dine energier

Der sker noget mærkeligt! Mange kan mærke det, og endnu flere vil komme til at mærke det, og dog er der næsten ingen der taler om det! Hvad er det?

Jeg kalder det Ascension Adjustment Syndrome (Opstignings Tilretnings Syndrom). Det optrapper hurtigt ligesom en epidemi, og dog er de fleste mennesker uvidende om at det sker. Åh, tag det roligt – det er ikke livstruende, nærmere det modsatte. Det bekymrer dog mange, som føler sig frustrede, eller ligefrem skræmte.

Læs mere: Ascension Adjustment Syndrome

checkliste_thumb1De energiskift der tilgår Jorden bliver mere og mere kraftige, og der er kun kort tid til 21/12 2012. Videnskabsmændede er nu bevidste om at et døgn er blevet 8 timer kortere grundet Jordens hurtigere rotation. Det kan du læse om et andet sted på siden. Symptomerne kan være ret så voldsomme ved alle disse skift, så hvordan kan vi hjælpe os selv med at højne vores energier og komme lettere igennem denne proces

 


 

 

Læs mere: Opstignings-checkliste

De 2 strenge som omfatter den dobbelte spiral af din fysiske DNA, indeholder den genetiske kode for din fysiske udvikling. DNA strengene bærer cellernes information, og styrer dem fra generation til generation, idet de bærer vores nedarvede og kulturelle aftryk.

Der er yderligere 10 strenge som vores videnskabsmænd kalder for ”skygge strenge”, som er elektromagnetiske, og som indeholder koderne for udviklingen af vores følelsesmæssige DNA.

Læs mere: 12 strenget DNA aktivering.