Sundhed

famlyphoto_thumb

Victoria Boutenko har skrevet bogen "12 Steps to Raw Foods", og i den starter hun med at fortælle om, hvor syge både hun, hendes mand og deres 2 børn var. Da hendes 9 årige søn fik diagnosen diabetes, var hun meget langt nede og søgte mange steder på et svar på hvordan han kunne helbredes.
 
Jeg har oversat første kapitel til dansk og det kan du læse her. Selve bogen kan jeg anbefale på det varmeste.
 
 

Læs mere: Familien Boutenko og Raw Food

ron garner thumbRon Garner har skrevet en fantastisk bog "Concious Health", om hvordan man skaber sin egen sundhed. Denne bog har reddet mange menneskers liv, og jeg kan anbefale den på det varmeste. I 2007 fik den en pris indenfor personlig helse. Han kommer utrolig vidt omkring i sin bog, som omfatter hele mennesket med krop, sind og ånd. Det hele skal være i balance for at vi har det godt. Her er indholdsfortegnelsen til bogen, så du kan se hvor meget den omfatter. Under "Bøger" er der et link til siden.

 

 

Læs mere: "Conscious Health" af Ron Garner

livseliksiren_thumb”Alle dine kranspulsårer er stærkt forkalkede. Vi anbefaler dig at gennemgå en pypassoperation hurtigst muligt.”

Det var beskeden til den 74 årige Jens Åge Hansen fra Nr. Åby, da han i foråret 2000 konsulterede lægerne på Odense Universitetshospital på grund af stærke smerter i brystet ved den mindste anstrengelse. Og sagens alvor blev understreget, da operationen blev fastsat til at skulle foregå blot en måned senere.

 

Læs mere: Livseliksiren