Det-Gyldne-LysStart dagen med at fylde dig op med Det Gyldne Lys, og du vil være en strålende Sol for dig selv og andre. Det er også en stærk selvhealing, som du kan gøre brug af så tit du vil.


Sæt dig eller læg dig godt til rette. Tag nogle dybe åndedrag og pust alle spændinger med ud.

Ca. 30 cm oppe over dit hoved befinder der sig en Lysende Gylden Stjerne.

Træk nu det gyldne lys som befinder sig oppe over dit hoved ned gennem

dit Krone-chakra og lad det fordele sig i hele dit hoved, lad det oplyse hver eneste celle, og lad det lyse ud gennem din hud og ud i din aura. Hvis du har steder som volder dig problemer, så send ekstra meget Lys til dette sted.

 

Fortsæt nu ned til halsen, og gør det samme der. Du fortsætter ned til hele brystet og armene. Lad Lyset søge helt ud til fingerspidserne og mærk hvordan det åbner dine hånd-chakre, så du kan blive en effektfuld healer for dig selv.

 

Fortsæt ned til mellemgulvet, maven, underlivet, benene, og helt ud i tæerne.

 

Se hvordan hele din krop lyser. Du er en stjerne i dig selv når du lader dette Guddommelige Lys udgå fra dig. Dette Lys indeholder den største form for healingsenergi.

Kontakt nu din sjæl. Se hvordan dit virkelige jeg ser ud. Lad nu din sjæl omgive hele dit fysiske legeme og gennemstrømme det med energi. Din sjælsenergi er helt unik. Ingen anden energi i Universet er som den, og derfor er netop du så vigtig i den samlede enhed. Hver eneste celle i dit legeme lyser nu og udsender healende energi.

 

Foretag denne øvelse hver dag og der vil snart forekomme mirakler i dit liv

 

 

Husk:

Du er Guddommelig